29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

„Биовет“ АД се включи в Ден на кариерното развитие в Пловдив

razvitie kariera biznes uchenie

Пещера- Пловдив. Представители на „Биовет“ АД се включиха в Деня на кариерното развитие организиран от филиала на софийския Технически университет в Пловдив. Инж. Борислав Бонев представи пред студентите възможностите за трудова реализация във фирмата.

Форумът се състоя в централното фоайе на 4-ти корпус на Университета, като там „Биовет“ АД участва със собствен щанд. Над седемдесет фирми от цялата страна се включиха в срещата, като студентите от различни специалности имаха възможност да научат какви знания и умения са им необходими, за да станат част от екипа на съответната фирма.

 

 

 

 

 

Студентите имаха възможност да научат как да подготвят своите документи за бъдещия си работодател, как да се представят по-успешно по време на интервю и какви са очакванията от страна на работодателите към тях.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!