03 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Ученици посетиха ВП Брандс Интернешънъл

uchenici pghvt vinprom peshterа

Пещера. Учениците от 12.а и 12.б класове, под ръководството на учителите Нели Ралева, Цветелина Ринкова-Петрова и Надя Каврошилова, през настоящия II срок на учебната 2022/2023 година, посетиха ВП Брандс Интернешънъл АД, с учебна цел.

Наблюдаваха бутилиране, купажиране, съхранение на готовата продукция, отлежаване на дестилати в дъбови бъчви при стриктно спазване на влажност и температура.
Следващото посещение ще бъде в лабораторията на фирмата, в която се извършват всички необходими анализи при производството на целия асортимент на ВП Брандс Интернешънъл АД.
Онагледяването на изучаваните уроци от учебниците е интересен, полезен и мотивиращ процес за учениците.
Именно това е и причината учители-ентусиасти от ПГХВТ „Атанас Ченгелев“ да планират и осъществят подобни срещи и да изведат извън рамките на стандартния кабинетен учебен процес уроците по тематичните си разпределения.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!