02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков16:16, 20 февруари 20231min

Криминална хроника

Police car with blue lights on the crime scene in traffic urban environment.

Панагюрище. Криминалисти от РУ-Панагюрище извършили проверка на къща. На един от етажите, обитаван от 37-годишен панагюрец те открили кафяво на цвят вещество с неправилна форма. Последвал полеви наркотест, който реагирал положително на синтетичен канабиноид.

Велинград. Синтетичен канабиноид е открит и у 23-годишен жител на якорудското село Смолево. Екипи на РУ-Велинград проверили мъжа и открили у него полиетиленово топче с наркотичното вещество. По случаите се водят бързи производства.

Велинград. 67-годишен велинградчанин не спрял на знак „Стоп“ със своето „Мицубиши“ и блъснал движещият се по пътя с предимство 68-годишен негов съгражданин. В резултат на удара колоездачът е с травма в областта на лицето и е прегледан в болница. Алкохолните проби и на двамата участници в инцидента са отрицателни, по случая се води досъдебно производство.

Попинци. На улица в панагюрското село автопатрул на местното полицейско управление спрял лек автомобил „Опел“. Униформените установили, че зад волана е 64-годишен мъж от селото, който бил тестван с дрегер. Уредът отчел 1.37 промила концентрация на алкохол в издишания въздух.

Нова махала. Сходен е и случая с 60-годишен жител на баташкото село. Той бил спипан от екип на РУ-Пещера да шофира „УАЗ“ с 1.40 промила алкохолна концентрация. И по двата случая са образувани бързи производства.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!