03 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Хебър в Пазарджик: Решаваща битка срещу Спартак

futbol

Пазарджик. Хебър Пазарджик приема Спартак Варна в изключително важен сблъсък от дъното в последен двубой от 20-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион „Георги Бенковски“ стартира в 14:30 часа и ще може да я проследите в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA. На сайта Gong.bg ще проследим двубоя минута по минута.

В класирането Спартак Варна е на дъното с едва осем точки от 19 изиграни мача. Хебър е една позиция по-нагоре с актив с четири точки повече.

За Хебър мачът ще е с по-специално значение, тъй като тимът за първи път през сезона ще може да домакинства в Пазарджик. Миналата седмица стадион „Георги Бенковски“ в града получи одобрение от БФС да приема мачове от елита, след като досега Хебър играеше домакинските си мачове на Националния стадион „Васил Левски“.

Пазарджиклий подписаха и с бившия полузащитник на Славия – Георги Вълчев, през изманалата седмица. Лошите новини за старши треньора Владимир Манчев е, че той няма да може да разчита на Георги Търтов за днешния сблъсък заради натрупани жълти картони, както и на Николай Николаев, който е контузен.

Хебър обаче трябва да се притеснява преди двубоя, тъй като има едва една „суха мрежа“ като домакин през сезона.

„Соколите“ обаче също могат да се похвалят с това, че от следващия двубой феновете на тима ще могат да се наслаждават на мачовете на любимия си отбор и по тъмно, след като беше поставено осветлението на стадион „Спартак“ в морската ни столица.

От клуба призоваха, че е срещата с Хебър е мачът на сезона за тима: „Време за победа на всяка цена, това е мачът на сезона“. Лошата новина за Спартак обаче е, че тимът е с най-лоши показатели в гостуванията.

Двата отбора са се засичали само в един сезон в елита на българския футбол. Това се случи през сезон 2000/2001, когато двата тима си разделиха по една победа. По-рано през тази кампания пък Хебър надделя с минималното 1:0 във Варна.

 

 

 

 

Източник : / https://gong.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!