20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Смилянов : Пътна мрежа в общината е почистена и пригодна за движение при зимни условия

zima put snegorin

Пещера. От 10 до 15 см. е снежната покривка в курортното селище Св. Константин. Новината съобщи Георги Смилянов- шеф на снегопочистващата фирма в общината. Пътната отсечка е почистена до асфалт. Третирана е с пясък и сол, допълни Смилянов.

Пътна мрежа в Пещера е почистена и опесъчена. Падналата снежна маса е 8-10 см.С предимство са третирани улиците до полиция,пожарна, училища, здравни заведения и обществени институции. Проблемни за почистване от сняг са улиците, по които собствениците на автомобили са паркирали неправилно превозните си средства.

Почистена от сняг и пригодна за движение при зимни условия е общинската пътна мрежа. Специализирана техника на ОП „ЧПОИ“ е работила и през нощта. Обработени и почистени са улиците в двете съставни села на общината Радилово и К. Димитриево, каза още Смилянов.

Кметът на Община Пещера Йордан Младенов обменя информация с общинското предприятие, за състоянието на пътната мрежа. Контролните органи  препоръчват на шофьорите на тежкотоварни моторни превозни средства и на леки автомобили да тръгват на път само с подходящи гуми, да карат със съобразена скорост и повишено внимание, спазвайки указанията на „Пътна полиция“.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!