20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Избраха Станимир Илчев за лидер на НДСВ

vot

Станимир Илчев беше избран за нов лидер на Националното движение за стабилност и възход (НДСВ) – партията, която бе създадена, за да обезпечи влизането в политиката на Симеон II Сакскобургготски.

Снимка БГНЕС

През първите осем години от съществуването си НДСВ бе председателствана неизменно от Сакскобургготски, но към края на мандата на тройната коалиция той обяви оттеглянето си от активната политика. През 2009 година за лидер бе избрана бившата социална министърка и депутатка Христина Христова. Пет години по-късно тя бе сменена от Антония Първанова.

От 2015 година досега партията, която бе със затихващи функции, имаше цели трима лидери – Станимир Илчев, Олимпи Кътев и Съби Давидов. В събота Станимир Илчев бе избран избран единодушно за единствен лидер на НДСВ на Деветия редовен конгрес на партията.

Илчев казва, че НДСВ иска да изградят контрапункт за сегашната политическа ситуация.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!