25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Младенов: Пещера от стари времена е избрала да отдава заслужено уважение на 21 януари

bebe i baba ruce

Пещера. На 21 януари по стар стил се отбелязва Бабинден. 21 януари е празник и в забързаното ежедневие на кмета на Общината Йордан Младенов. Традиционно, той е избрал социалната мрежа за да поздрави бабите, лекарите и акушерите. Ето какво е написал Младенов :

Скъпи приятели,

На 21 януари по стар стил българинът отдава почит на своите баби акушерки.

В този ден, дошъл със слънчеви лъчи и усещане за типично български празник, нека прегърнем и целунем ръка за благодарност на нашите баби. Да ги наградим подобаващо с блага дума, да погалим белите коси, за да донесем радост и топлина в големите им сърца.

Със синовна обич и признателност да почетем мъдростта, грижите и „измием“ раненото чувство, че са позабравени от нас.

Мили баби,

Няма забрава това, което сте дали на децата ни. Помним първите думи, с които орисвате внуците си. Разчитаме на мъдрите напътствия, опит и познания. Дължим обичта и уважението, което сте заслужили!

Уважаеми лекарите и акушери,

От името на Общинското ръководство ви поздравявам сърдечно. Знаете, че Пещера от стари времена е избрала да отдава заслужено уважение на 21 януари. Днес, ви желая професионални успехи, силна воля във високохуманната ви работа, семейно и лично щастие!

Нека в мир и добруване приветстваме новия живот в Пещера, Радилово и К. Димитриево! Нека през 2023г., да има много здрави майки и здрави бебета, весели баби и всеотдайни медици!

В този емоционален ден посрещнете гости и внуци. Масите нека са пълни, усмивките да са от най-близките, пожеланията- от най-обичните!

Честит празник!


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!