29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков14:32, 21 декември 20221min

Криминална хроника

polic 2

Пазарджик. На 17 декември в РУ-Пазарджик бил получен сигнал от 21-годишна жена от областния град, съобщиха от Пресцентъра на ОДМВР – Пазарджик. Рано сутринта в близост до кръстовище тя била пресрещната и нападната от непознат. Той я заплашил с пистолет, след което отмъкнал от нея сумата от 20 лева и избягал. Разследването било поето от служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик. Три дни по-късно в резултат на усърдна работа полицаите установили, че автор на грабежа е 17-годишен криминално проявен тийнейджър от областния град. У него криминалистите открили и оръжието – еърсофт пистолет. Младежът е задържан за срок от 24 часа, а с него работи разследващ полицай и инспектор „Детска педагогическа стая“.

Исперихово. Почерпен с алкохол шофьор прекара нощта в ареста на РУ-Пещера. Снощи на улица в брациговското село Исперихово автопатрул проверил лек автомобил „Фолксваген“ с водач 52-годишен жител на съседното село Козарско. Последвал тест с дрегер, при който уредът отчел 1.70 промила концентрация на алкохол. Мъжът е задържан, а по случая се води бързо производство.

Мало Конаре. Млад мъж притежаващ дрога е задържан от служители на полицейски участък „Изток“ в Пазарджик. Снощи екип на участъка засякъл 19-годишен мъж от пазарджишкото село Мало Конаре. Последвала проверка, при която се установило, че той носи в себе си полиетиленово топче със синтетичен канабиноид. Наркотикът е иззет, а притежателят му задържан за срок от 24 часа в ареста на полицейското управление. По случая е образувано бързо производство.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!