28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Бивш пожарникар благодари на екипа на Кардиологично отделение в МБАЛ-Пазарджик

mbal pazardzhik

Пазарджик. 72-годишният Петър Петров от Пазарджик изпрати благодарствен адрес до изпълнителния директор на МБАЛ-Пазарджик д-р Красимир Темнилов.Бившият пожарникар разказва, че на 21 ноември постъпва по спешност в Кардиологично отделение на МБАЛ-Пазарджик.

„Беше ми поставена диагноза „инфаркт“, като малко по-късно се установи, че имам сериозно запушване на артериален съд. Незабавно ми беше направена коронарография и поставен стент, като по този начин животът ми беше спасен“, обяснява в писмото си Петър Петров. Той изказва сърдечните си и искрени благодарности към началника на отделението д-р Николай Андреев, д-р Стефан Колев, който извършва кардиологичната интервенция и към дежурния лекар д-р Асен Дончев.

„Благодарение на изключителния професионализъм на работещите в Отделението по кардиология, в ръководената от Вас болница, аз съм все още жив и мога да живея пълноценно сред семейството и близките ми. Отправям към д-р Андреев, д-р Колев, д-р Дончев и към целия медицински екип на отделението благопожелания за здраве, дълъг живот, изпълнен с много спасени човешки животи!“, пожелава г-н Петров. Той отправя своите пожелания за Весела Коледа и Щастлива Нова 2023г. и на всички работещи в МБАЛ-Пазарджик.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!