24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

СКТМ-Пещера запозна децата с дисциплината тенис на маса

tenis na masa

Пещера.Във връзка със спечелен проект към Общинския фонд за подкрепа на местни инициативи : ,,Подобряване на средата за практикуване на спорта тенис на маса от ученици и деца от община Пещера“, Сдружение с нестопанска цел Спортен клуб по Тенис на Маса-Пещера, проведе презентация пред ученици от СУ ,,Свети Климен Охридски“, както и с деца любители на спортната дисциплина.

Презентацията се проведе от председателят на СКТМ ПЕЩЕРА Валентин Делчев. В нея присъстващите се запознаха с основните умения в тениса на маса, демонстрира се разликата в обикновената и професионалната настилка за тенис на маса.

Срещите се проведоха при изключителен интерес и забавление за всеки участник.Тенисът на маса предлага безброй ползи за физическото и психическо здраве на децата. Една от най-важните от тях е същността на самата игра. Тенисът на маса е спорт, който учи децата на дисциплината, етиката и отговорност. Тези качества са безценни за всяко дете както в спортната зала, така и извън нея.
Проектът се осъществява съвместно с Общински фонд за подкрепа на местни инициативи Пещера. Общинският фонд за подкрепа на местни инициативи е създаден в партньорство между Община Пещера и Платформа АГОРА с решение на Общинския съвет.
В. Делчев

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!