29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Много награди и отличия за талантливите деца на ЦПЛР-ОДК 

zvezden sblusak cplr odk

Пещера. На 10,12 и 11,12 се проведе Осми Национален конкурс за вокално и танцово изкуство “Звезден Сблъсък “ гр Велико Търново И в двете категории се явиха таланттливите изпълнители от съставите на ЦПЛР-ОДК  Пещера, където завоюваха най- високите отличия.

Втора награда “Сребърна звезда” в категория Характерни танци спечели Танцов състав “Здравец” с хореография на Руски танц. Първа награда. “Златна звезда” в категория характерни танци спечели мажоретен състав “Перистера” с композиция Латино микс.

ГРАН ПРИ най- високото отличие от конкурса ВКЛЮЧЕН В НАЦИОНАЛНИЯ КУЛТУРЕН КАРЕНДАР НА МК спечелиха Вокална Формация “Шарения” с шопски припевки.

В свободните си часове от престоя в “старата столица” децата и техните ръководители се насладиха на музикално-светлинно шоу “Звук и светлина” – крепост Царевец , както и посещения на много културно- исторически забележителности. Творческия екип на ЦПЛР-ОДК е изключително доволен от постиженията и развитието на талантливите деца от община Пещера.

Участие в музикалния и танцов форум взеха участие над 600 деца, танцьори и вокални изпълнители от цялата страна. Великотърновската музикална школа вече десетилетие подкрепя българското изкуство и култура в старопрестолния град, страната и чужбина.

Сдружение „Елита“ открива и дава поле за изява на млади таланти, подпомагайки тяхното развитие, като организира концерти, изложби, конкурси, фестивали и т.н.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!