29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков16:47, 18 ноември 20221min

Криминална хроника

police...

Пазарджик. Катастрофа е регистрирана вчера рано сутринта на изхода от Пазарджик по посока за село Драгор. Тя е в резултат на отклоняване на вниманието на водач на лек автомобил. Екип на сектор «Пътна полиция» при ОДМВР-Пазарджик пристигнал на сигнал за пътен инцидент с материални щети между две леки коли. Докато униформените отработвали произшествието към мястото приближил трети автомобил, управляван от 60-годишна жена от пазарджишкото село Гелеменово. Тя отклонила вниманието си от пътя и се блъснала с «Хонда» та си в едното от возилата участващи с първия инцидент. Удареното «Рено» се завъртяло и ударило намиращата се до него73-годишна жена от Пазарджик. Пострадалата е транспортирана от екип на «Спешна помощ» в МБАЛ-Пазарджик и настанена с множество фрактури в областта на гръдния кош и травма на белия дроб.

Пазарджик. Сигнал за катастрофа бил получен снощи около 21 часа в РУ-Пазарджик. По първоначални данни водач на «БМВ» движейки се по посока от Пещера за Пазарджик е загубил управление над возилото. Колата напуснала пътното платно и се блъснала в дърво. В резултат на сериозния удар шофьорът е починал на място. Пристигналите екипи на сектор «Пътна полиция» и РУ-Пазарджик установили, че зад волана е бил 26-годишен мъж от областния град. Трупът е транспортиран за аутопсия в отделение по съдебна медицина при МБАЛ-Пазарджик.

Пазарджик. Преди няколко дни в полицейското управление бил получен сигнал от 51-годишен жител на пазарджишкото село Черногорово. Той съобщил, че апаш е проникнал в къщата му. От там била извършена кражба на сумата от 12 300 лева и златни накити. На местороизшествието е извършен щателен оглед от дежурна група при РУ-Пазарджик, а разследването било поето от служители на сектор «Криминална полиция». В рамките на няколко дни оперативните работници установили, че автор на посегателството е 22-годишният син на собственика на имота. По случая се води досъдебно производство.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!