29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Георги Христов ще празнува в НДК

georgi hristov
Георги Христов ще празнува 2х20 години на сцената с голям концерт на 10 ноември 2022 г. в зала 1 на НДК

Професионалният му път стартира през 1982 г., макар да започва да пее още преди това, и по този повод той ще зарадва публиката си с най-големите хитове през годините. Изненада ще бъде възстановяването на 3-4 от песните му, които отдавна не е пял, но е дошло времето да ги поднесе с нови аранжименти, научи „Телеграф“ от екипа му. Заглавията обаче се пазят в тайна до последния момент.

Снимка : peshteraprim

През последните години големият певец пусна няколко нови песни с клипове и те ще влязат в предстоящия му албум, който ще излезе догодина. Авторът на знаковата „Черно и бяло“ – композиторът Димитър Гетов, е написал музиката и аранжиментите на „Две целувки“ и „Скитникът“, а стиховете и на двете са на Ангел Симеонов. Те са включени в програмата на концерта заедно с чисто новата композиция на маестрото „Не подавай за сбогом ръка“ – по стихове на известния педиатър и невролог д-р Джина Дундова-Панчева. Именно в зала 1 ще бъде премиерното изпълнение на прочувствената балада. Само в съпровод на пиано ще прозвучи „Целуни ме вчера“ от Момчил Колев по стихове на Калин Донков, продуцирана от Игор Марковски.

Георги Христов, празнува, НДК, концерт, турне,

Освен със своята група „Черно и бяло“ Георги Христов ще излезе на сцената заедно с още 40 музиканти от големия филхармоничен оркестър „Симфониета“ с диригент Ганчо Ганчев. Новото попълнение в екипа са беквокалистките Силвия и Катерина Дамянови, които са близначки. Георги Христов е подготвил няколко нови костюма, съобразени с най-новите модни тенденции, а пред „Телеграф“ той призна: „За мен винаги е страхотна емоция и удоволствие всяка среща с публиката ми. Винаги давам 100% от себе си, защото винаги получавам от нея 100% любов!“.

Георги Христов подготвя няколко коледни рецитала из страната през декември.

Празничните изяви ще бъдат предшествани от концерт във Валенсия на 3 декември. Заедно със „Симфониета“ на Ганчо Ганчев ще представят последната му програма „Моят път“, с която изпълняват най-доброто от творчеството му през годините. Един от акцентите пред българската и испанската публика ще бъде изпълнението му на мексиканската народна песен „Камино“, станала популярна от естрадните прими Ирина Чмихова и Лили Иванова.

Георги Христов, празнува, НДК, концерт, турне,

Георги Христов е от малкото перфекционисти в музикалния бранш, който никога не бърза и не прави нищо на всяка цена. Не обича много да говори, а се изразява чрез средствата на музиката и песните, които дарява на хората. Не измисля легенди за себе си в медиите, пестелив е на медийни изяви, защото не намира смисъл да занимава публиката с несъществени неща и се появява само когато има какво да каже. Затова неслучайно медийните му изяви са смислено подбрани.  Изненадва се от болната психика на съчиняващите слухове и сплетни, но ги отминава с презрение и съжаление. Измислиците не могат да му повлияят, тъй като много добре знае кой е и как живее.  Не иска всички да го харесват и не е задължителен за никого. Точно както в хита му „Какъвто съм, такъв съм“.

 

 

 

 

 

Източник : / https://telegraph.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!