29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков14:01, 27 октомври 20221min

Криминална хроника

beleznici

Пазарджик. Служители от РУ-Пазарджик установиха самоличността на извършител на домова кражба. През нощта на 25 срещу 26 октомври неизвестен проникнал в жилището на 87-годишен жител на пазарджишкото село Мало Конаре. От там била извършена кражба на велосипед и 10-литрова туба с вино. При проведеното разследване полицаите установили, че автор на деянието е 56-годишен съселянин на потърпевшия. По случая се води бързо производство.

Пазарджик. По време на рутинни проверки са засечени 46-годишен от Пазарджик и 33-годишен негов съгражданин. Те били зад волана на автомобилите си с 1.33 и 2.83 промила концентрация на алкохол в издишания въздух. Своеобразен рекордьор се оказал 42-годишен мъж от беловското село Мененкьово. Той шофирал „Опел“-а си под въздействието на 3.39 промила, които било установено с дрегер. Спрямо тримата мъже са образувани бързи производства.

Велинград. Млад мъж от София извършил кражби от кутии за дарения разположени в търговски обекти във Велинград е задържан от полицаите в курорта. Преди няколко дни служители на РУ-Велинград засекли 24-годишен жител на София скоро, след като извършил кражба на картонена кутия за дарения, който била поставена в магазин. Той се оказал с богато криминално минало и служителите започнали работа с него. В хода на разследването станало ясно, че гастрольорът е извършил кражби на подобни кутии за дарения от още три магазина в курортния град. Работата по случаите продължава, извършителя е задържан в ареста за срок от 24 часа.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!