27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

„Хебър“ е в групите на волейболната Шампионска лига

hand blocking volleyball spike over the net inside of a stadium

Пазарджик. Волейболният шампион „Хебър“ се класира за втора поредна година в групите на Шампионската лига. Съставът от Пазарджик победи за втори път „Младост“ (Загреб) с 3:1 (26:28, 25:20, 25:17, 25:10) в третия квалификационен кръг на турнира.

Българският отбор се нуждаеше от два гейма, след като беше спечелил с 3:1 в първата среща. Двубоят започна трудно, с гейм за „Младост“, но след това тимът, воден от Камило Плачи, направи обрат. Тодор Алексиев реализира 15 точки за „Хебър“, а 10 добави италианецът Якопо Масари.

Интрига имаше до третия гейм, който „Хебър“ успя да вземе, след като грешеше по-малко. В четвъртата част хърватите не играеха за нищо, треньорът им направи много смени и това предопредели голямата разлика.

По пътя си към групите „Хебър“ отстрани „Аркада“ (Галац) от Румъния, преди да се срещне с „Младост“.

„Преди години за нас влизането беше мечта, а сега е реалност. Ще се опитаме да продължаваме по този начин, смятам че излизане от групата е постижимо. Втора година доказваме, че като си поставим нещо за цел, го изпълняваме“, каза пред Макс Спорт президентът на клуба Александър Иванов.

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://www.dnevnik.bg

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!