25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

YouTube се сдоби с динамична нова визия

youtube

YouTube въвежда значителна промяна в дизайна на потребителския си интерфейс за различните платформи, пише http://mobilebulgaria.com Това ще обхване мобилните устройства, умни телевизори и дори уеб.

Визуално фокусът е върху нови икони и светлинни опции. От компанията наричат новата функционалност „околна светлина“, който се доближава до динамичната промяна на цветовете в Material You.

В този режим системата пресъздава светлинната обстановка от видеото в лентата за статуса. Тази добавка е налична в уеб и при използване на тъмната тема при мобилните устройства. YouTube сменя и визията на бутоните за взаимодействие, като те ще са още по-лесни за откриване.

Мобилното приложение се сдобива с нови инструменти, които досега бяха налични само за Premium абонати. Става въпрос за зуум на част от картината, прецизно скролиране и др. Прецизното скролиране ще е налично и за уеб.

Източник: YouTube


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!