03 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Захари Бахаров с роля в осмия епизод на „Мисията невъзможна“

kino

Захари Бахаров ще участва в предстоящия осми епизод на екшън поредицата „Мисията невъзможна“. Информация за това се появи в профила на режисьора Кристофър Маккуори в „Инстаграм“.

© Фейсбук на Захари Бахаров

„Всички споделяме една и съща съдба … Марчин Дорочински, Иван Ивашкин, Захари Бахаров“, пише Маккуори, споменавайки имената и на други двама актьори, които са част от актьорския състав. В главната роля отново е Том Круз.

„Dead Reckoning – част 1 и 2“ ще бъде заглавието на предстоящите седми и осми филм от касовата поредица. На български заглавието на филма ще е „Мисията невъзможна: Пълна разплата“. Седма част трябваше да е излязла по кината още през юли 2021, но пандемията от COVID-19 забави снимките. В крайна сметка тя бе заснета и премиерата ѝ предстои на 14 юли 2023 г.

През лятото на 2024 г. пък ще излезе осмият епизод – „Пълна разплата, част 2“, с участието на Бахаров. Той беше заснет това лято във Великобритания.

„Мисията невъзможна 8“ не е първото участие на звездата от „Под прикритие“, „Дзифт“ и „Чамкория“ в Холивуд редом с някои от най-големите звезди на киното. Той се появи в петия сезон на сериала „Игра на тронове“, както и във филма „Пазители на наследството“.

Източник : / https://www.dnevnik.bg

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!