04 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:01, 14 октомври 20221min

Домусчиев на среща с Бил Клинтън

domuschiev -klintun

Изключително важна среща е имал собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев в навечерието на решителната битка с ХИК, която се играе тази вечер в Разград. Бизнесменът разкри, че е бил гост на 42-ия президент на САЩ Бил Клинтън и съпругата му Хилъри Клинтън, която е бивш държавен секретар.

Сигурността в осигуряването на храна за населението е един от глобалните проблеми на нашето време. Изказвам благодарност на Президента Бил Клинтън и Секретаря Хилари Клинтън за поканата им да говоря пред лидери от бизнеса и гражданското общество на срещата @clintonglobalinitiative 2022. За мен беше удоволствие да се присъединя към ръководената от Президента Клинтън кръгла маса на Clinton Global Initiative (CGI) по тема фокусирана върху разрешаване на глобалните климатични проблеми. На срещата споделих като пример успеха чрез който ръководената от мен компания Huvepharma се стреми към нетно нулево-въглеродно въздействие, без това да повлияе на растежа и стабилността на глобалния и бизнес. Като член на Консултативния съвет на CGI ще продължа да работя и защитавам позициите изказани от мен на този глобален форум и приканвам колегите си да поемат също ангажименти за раз-решаването на глобалните предизвикателства чрез иновации и лидерство“, обяви Домусчиев от профила си във Фейсбук.

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://telegraph.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!