03 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Нова инициатива на ДГ „Сокола“ в Пещера

dg sokola krai remont 2022

Пещера. ДГ „Сокола“ отваря врати в два поредни дни, за да може всеки желаещ да разгледа учебното заведение и да разговаря с учителите.

Снимка : peshteraprim

 

На 20-ти и 21-ви октомври от 10:30 до 12:00 часа, всеки желаещ ще има възможност да разгледа обновеният двор на градината, площадката по безопасност за движение по пътищата, както и материалната база. Посетителите ще имат възможността да зададат въпроси към учителите и помощник възпитателите.

Peshteraprim припомня, че на 10 октомври кметът Йордан Младенов присъстваше на откриването на напълно ремонтираното дворно пространство в детската градина. На място на старите кътове за отдих вече са поставени обезопасени, съвременни детски съоръжения за изгра, пясъчници и нови бесседки за отдих. За малчуганите е изградена покрита сцена за изяви и провеждане на срещи на открито.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!