30 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков16:45, 10 октомври 20221min

Криминална хроника

polic

Пазарджик- Белово. Пешеходец е пострадал при пътен инцидент в петък вечерта. Катастрофата станала на пътя Белово-Пазарджик, в участъка между селата Звъничево и Лозен. 20-годишен водач от село Звъничево застигнал  и блъснал с лек автомобил „Мерцедес“ 75-годишен мъж от село Лозен. Пострадалият се движел пеша и бутал велосипед по шосето. В резултат на удара на възрастния мъж са причинени фрактури и той е бил транспортиран от линейка на „Спешна помощ“ в МБАЛ-Пазарджик в състояние без опасност за живота. На местопроизшествието е извършен оглед, образувано е досъдебно производство.

Пазарджик- Росен. Млад мъж притежаващ наркотици е задържан от пазарджишки криминалисти. В централната част на областния град служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик засекли 29-годишен мъж от село Росен. Последвали проверки на мъжа и на обитавано от него жилище. В апартамента органите на реда открили полиетиленов плик със суха зелена листна маса. При направен полеви наркотест съдържанието реагирало положително на марихуана. Дрогата е иззета, а притежателят и задържан за срок от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик. Спрямо него е образувано бързо производство.

Септември. Екипи са засекли трима мъже в коритото на река Марица, в землището на село Злокучене. Последвала проверка, при която униформените установили, че това са трима жители на същото село на възраст между 25 и 39 години. С помощта на моторен трион те били отсекли и натоварили в каруци общо 3.5 кубически метра дърва за огрев.

Белово. Полицаи са извършили проверка в къщата на 37-годишен беловец. В сайванта органите на реда открили два кубика широколистна дървесина. Дървата не били маркирани с контролна горска марка, а мъжът не представи никакви документи за техния произход.

Семчиново. Вчера следобед на улица в селото автопатрул при РУ-Септември забелязал джип „Исузу“, като возилото било натоварено с дърва. Полицаите подали сигнал на водача да спре за проверка, но той не се подчинил. Вместо това натиснал педала на газта, след няколко преки обаче изоставил возилото и опитал да се укрие. Органите на реда бързо установили, че това е мъж на 30 години от същото село. Той превозвал два кубически метра незаконно добити дърва за огрев. Освен това  джипът бил без регистрационни табели и не е регистриран по надлежния ред. Автомобилът е иззет, а притежателят му задържан в ареста.

Велинград. На улица в курортния град полицейски екип установил, че24-годишен мъж от Костандово е зад волана на „Фолксваген“, чиято регистрация е била служебно прекратена.

Пещера. Полицаи са засекли 34-годишен пещерец да шофира под въздействието на наркотици.

Батак. Тази нощ автопатрул при РУ-Пазарджик спрял лек автомобил „Пежо“. Колата била управлявана от 30-годишна жителка на Батак. Тя била тествана за употреба на алкохол и наркотици, като и двете проби се оказали положителни. По всички случаи са образувани бързи производства.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!