20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Членовете на Клуб „Вяра“ в Пещера отбелязаха Денят на психичното здраве

den psihichno zdrave

Пещера. Членовете на Клуб „Вяра“ в Пещера отбелязаха10 октомври – Ден на психичното здраве. Дафинка Ставрева- председател на Клуба поздрави хората, решили да отбележат датата. Тя им пожела повече вяра, и призова своите съграждани към уважение към хората, които страдат от различни психически увреждания.

Снимка : peshteraprim

 

По-рано днес, кметът на Община Пещера отправи към своите съграждани от Клуб „Вяра“ своите послания за „разбиране и подкрепа, както и правото им за участие в обществения живот, за достъп до права и достъп до достоен живот в общността“.

Снимка : peshteraprim

Младенов каза “ Като Кмет на Община Пещера гарантирам, че с всички законови норми ще продължавам да работя за създаване на равенство, а не за ограничаване на правата и контрол над личния живот. Заедно ще продължим да следваме ежедневната реалност и ще вършим нужното, за да можете да запазите достойнството, което заслужавате!“

В Клуб „Вяра“ в Пещера членуват 55 наши съграждани.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!