28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:53, 15 септември 20221min

Йордан Младенов : Успешна и ползотворна нова учебна година!

uchilishte

Пещера. За всички 15 септември е ден за ново начало и празник без аналог. По този повод кметът на Община Пещера Йордан Младенов е изпратил Поздравителен адрес до директорите и преподавателите в пещерските училища. Ето какво пише :

„УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ И СЛУЖИТЕЛИ,

СКЪПИ УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ,

Приемете моите най – сърдечни поздрави по случай новата учебна година в този специален ден, изпълнен с вяра и традиции, с радост и усмивки, грейнали на лицата на нашите деца. Днес детските градини и училищата на България отварят врати за ново начало. Училището винаги е било и ще бъде сила и авторитет, неизчерпаем източник на познания. То е успяло да превърне всеки един от нас в образован гражданин на света, да помогне на нацията ни да оцелее през вековете.

Скъпи учители,

15 септември е ден, в който отново имаме повод да кажем ,,Благодарим Ви”. Към Вас са насочени нашите надежди да поведете децата ни по трудния път на знанието. Поклон за всеотдайния Ви труд и обич, с които съхранявате образованието и науката в община Пещера, за търпението и желанието, с които образовате нашите деца. Пожелавам Ви здраве и мъдрост! Желая Ви още по-големи успехи и нека резултатите на Вашите ученици Ви донесат удовлетворение и много радост!

Скъпи първокласници,

Днес започвате най – вълнуващото приключение във Вашия живот. Пристъпете смело във вълшебния свят на знанието, където Ви очакват вашите първи учители! От сърце Ви пожелавам да бъдете упорити в следването на мечтите си, усмихнати, жизнерадостни и уверени в способностите си!

Скъпи ученици,

Очакват ви нови предизвикателства и тайни по интересния път на образованието. Пожелавам Ви нови приятелства и много успехи! Вярвайте в силата на науката, защото тя променя съвременния свят! Вярвайте в себе си, защото младостта е изпълнена с достатъчно сили за реализиране на всяка мечта! Пазете традициите на Вашето училище, умножавайте успехите му, почитайте всеотдайността на своите учители! На добър час!

Уважаеми родители,

Бъдете близо до Вашите деца, подкрепяйте ги и им помагайте в трудностите, за да могат техните успехи да Ви носят удовлетворение и радост!

Успешна и ползотворна нова учебна година!“

С уважение,

ЙОРДАН МЛАДЕНОВ                                                    

Кмет на Община Пещера

Град Пещера

15.09.2022 г.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!