03 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:17, 14 септември 20221min

Йордан Младенов поздрави пожарникарите за празника им

yordan mladenov

Пещера. 14 септември е професионалния празник на служителите от ГДПБЗН – МВР. По този повод кметът на Община Пещера Йордан Младенов е изпратил Поздравителен адрес до местните огнеборци.

„Уважаеми пожарникари, спасителите, служители и ветерани от РСПБЗН-Пещера, от името на Община Пещера изказвам  своята благодарност за успешното партньорство и професионализма които полагате, за да бъдат спокойни и сигурни всички жители на Пещера, Радилово, К. Димитриево и с. Св. Константин!

Вашата професия е символ на мъжество. Качество, което се цени и носи заслужено уважение и респект от страна на обществото. Благодарение на вашия дух и сърце, самоотвержен труд и всеотдайност вие бдите за живота и сигурността на всеки един от нас.

В този празничен ден, поднасям най-сърдечните си пожелания за здраве, лично и семейно щастие, благополучие, много поводи за удовлетворения и безаварийна работа! Приемете благодарността и от тези, на които сте оказали помощ през годините! Гордея се с всички вас!

Честит празник!“

ЙОРДАН МЛАДЕНОВ

КМЕТ НА ОБЩИНА ПЕЩЕРА


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!