02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Продължава монтирането на ограничителни системи на АМ “Тракия”

put mantineli remont
Продължава подмяната и монтирането на  ограничителни системи /мантинели/ в участъци от автомагистрала „Тракия“ на територията на областите Пловдив и Пазарджик. Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват стриктно поставената пътна сигнализация.
В момента се подменят увредени при пътнотранспортни произшествия ограничителни системи. До вторник – 13 септември, в  област Пазарджик ще се работи в участъка от 71-ви до 87-ми км в банкета на платното за Бургас и от 65-ти до 103-ти км в банкета на платното за София.
Монтират се ограничителни системи и  в средната разделителна ивица  в участъка от 107-ми до 124-ти км в област Пловдив.    Предвижда се дейностите да продължат до 13 септември. Днес и утре ще се поставят мантинели и в  банкета на платното за Бургас при 107-ми км на АМ “Тракия” и при 120-ти км в посока столицата.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!