25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков13:02, 8 септември 20221min

Криминална хроника

police.

Пазарджик. Мъж измамил служителка в бензиностанция е установен от служители на РУ-Пазарджик и полицейски участък „Изток“. В края на август на една от бензиностанциите до АМ „Тракия“ клиент заредил гориво на стойност малко над 60 лева. Отивайки на касата той поискал да заплати горивото, но оставил на касиерката само малко монети и бързо напуснал обекта. След подаване на сигнал за случилото се в РУ-Пазарджик започнало разследване. Първоначално бил установен собственикът на автомобила, а малко по-късно и неговия водач. Оказало се, че той е 50-годишен жител на пазарджишкото село Мало Конаре. По случая е образувана преписка.

Велинград. Мотоциклетист е пострадал при пътен инцидент във Велинград. Сигнал за случилото се бил получен вчера сутринта в РУ-Велинград. В зоната на кръстовище в курорта 60-годишен велинградчанин с лек автомобил „Хюндай“ при маневра на заден ход се блъснал в мотоциклет „Ямаха“, управляван от негов 33-годишен съгражданин. При удара е пострадал мотоциклетистът, който е транспортиран и настанен в местната болница с фрактура на крака. Пробите за употреба на алкохол и на двамата шофьори са отрицателни. На местопроизшествието е извършен оглед, образувано е досъдебно производство.

Момина клисура. Незаконен казан за варене на ракия е открит в жилище в беловското село Момина клисура. Вчера криминалисти от РУ-Септември са извършили проверка в къща, стопанисвана от възрастна жителка на село Момина клисура. Вътре органите на реда открили домашно изграден казан за варене на ракия в режим на работа. Съоръжението е нерегистрирано и по случая е образувано досъдебно производство.

Братаница. Пиян водач предизвикал пътен инцидент и напуснал местопроизшествието е бил установен и задържан от служители на РУ-Септември. Вчера около 03.50ч. в РУ-Септември бил получен сигнал за пътен инцидент на улица в септемврийското село Варвара. Лек автомобил „Опел“ са блъснал в стоманобетонен стълб на улица в село Варвара. Водачът с возилото е напуснал местопроизшествието и се укрил. Автопатрули на РУ-Септември предприели незабавно издирване и на улица в съседното село Семчиново засекли и спрели колата. Оказало се, че зад волана е 40-годишен жител на пазарджишкото село Братаница. Той бил тестван с дрегер, като уредът отчел 1.79 промила концентрация на алкохол. Мъжът е задържан, а спрямо него е образувано бързо производство.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!