20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

ЗОВ ЗА ПОМОЩ !!!

milost

Състраданието е чувство, предизвикано от чуждата болка… Нека да облекчим страданието на другите, нека  помогнем !

Уважаеми съграждани,

Мяра за човечност е да помогнем на пострадалите от страшното бедствие, сполетяло населените места около поречието на река Стряма. Жителите  на общината са хора с добри сърца. Милосърдието за нас върви ръка за ръка с добротата. Нека покажем, че сме истински Човеци- такива, каквито сме замислени да бъдем!

Община Пещера се обръща с гореща молба за помощ към всички жители от Пещера, Радилово,  К. Димитриево и с. Свети Константин.

Населените места от община Карлово – с. Богдан, с. Слатина, с. Каравелово, с. Войнягово, с. Столетово, с. Розино, с. Христо Даново и с. Дъбене имат нужда от нашата подкрепа!

Всеки, който желае да дари парични средства, може да го направи с SMS на номер 17 777 с текст DMS KARLOVO или на:

https://dmsbg.com/24513/pomosht-za-navodnenite-sela-v-obshtina-karlovo/

 

Желаещите да помогнат с парични средства на пострадалите от наводнението могат да направят това по следната банкова сметка:

IBAN: BG81FINV91508416025382

BIC FINVBGSF

ПИБ АД-КЛОН КАРЛОВО,УЛ.ГЕНЕРАЛ КАРЦОВ 6

Наименование  на кодовете за вид плащане

Код за вид плащане :Дарения, помощи и други безвъзмездно получени суми от страната

Титуляр: Община Карлово 44 51 00

 

Нека покажем на нашите пострадали сънародници, че не са сами!

На 9 септември Община Пещера стартира акция за набиране на материални дарения в подкрепа на пострадалото население. Хуманитарната помощ  за бедстващите ще включва дрехи, хигиенни материали, лични предпазни средства – предпазно облекло, маски, ръкавици, спално бельо, нови или много запазени топли завивки и одеяла. Дарения ще се събират до 20 септември във Физкултурния салон на училище „П.Р.Славейков“.

Дежурни телефони на община Карлово с денонощен режим на работа, на които фирми и организации, желаещи да дарят помощ и желаещи да се включат в доброволчески групи са: 0893 33 46 62  Люба Малешкова, 0899 16 06 29 – Деана Доралийска, 0894 47 17 81 – пресцентър община Карлово.

 

С УВАЖЕНИЕ,

КМЕТ НА ОБЩИНА ПЕЩЕРА

ЙОРДАН МЛАДЕНОВ


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!