04 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков11:32, 11 август 20221min

Спокойна е обстановката около Елшица

pozhar gora

Пазарджик. През цялата нощ локализираният пожар край панагюрското село Елшица е бил под наблюдение. Обстановката там е спокойна. Започна изясняване на причините за пожара, каза говорителят на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов.

„И тази нощ, и днес през деня има дежурен екип на районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“  в Панагюрище с противопожарен автомобил и пет огнеборци, както и четири екипа на горското стопанство, които обикалят целият периметър на пожара и гасят отделни локални огнища.

Единствено към момента се погасява едно по-голямо локално огнище, но няма опасност от разразяването му и разрастване на пожара, така че със сигурност спокойно можем да кажем, че пожарът на този етап е локализиран.

Във връзка с този голям пожар, който се разрази преди няколко дни, в Районното управление в Панагюрище е образувано досъдебно производство. Тепърва ще се извършат професионални действия под ръководството на прокуратурата.

Изключителни благодарности за абсолютно всички участници в гасенето на пожара. За радост всичко към момента е добре, единствено се погасява едно локално огнище, което се намира във вътрешността на пожара. То е обект на засилено внимание от страна на пожарникари и горски работници.“

 

 

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!