25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Официално откриха ремонтираната сграда на СЛРД Сокол1893”-Пазарджик

lovno pazardzhik

Пазарджик. След 15 години соколът отново кацна на обновената сграда на Ловно-рибарското сдружение в областния град. На събитието присъстваха председателят на Управителния съвет на сдружението Евгени Абаджиев, областният управител Трендафил Величков, председателят на общински съвет Пазарджик Хари Харалампиев, членовете на общото събрание на сдружението, граждани.

 

 

Сградата на СЛРД “Сокол 1893”- не беше ремонтирана близо 50 години. Снощи тя бе открита официално и вече е ансамбъл с реновираното читалище Виделина и други обновени сгради. Соколът е възстановен от професор Георги Чапкънов-Чапа със спомоществователството на почетния гражданин на Пазарджик – изпълнителният директор на „Коловаг“ АД

инж. Емил Йончев.
„Честито на ловците и риболовците от Пазарджик!“, поздрави колегите си председателят на СЛРД „Сокол 1903“ Евгени Абаджиев.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!