02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

„Беглика фест“ : Модерна музика, фолклор и дневни занимания

beglika fest

Богата музикална програма вечерта и разнообразни индивидуални и семейни занимания през деня ще предложи 14-ото издание на „Беглика фест“ между 14 и 21 август. Фестивалът се провежда ежегодно от 2008 г. в живописната местност Беглика в родопския дял на Баташка Планина.

Фестивалът е подхоящ за семейства с деца от всякакви възрасти, с наситената си дневна програма, включваща детска градина и разнообразни детски занимания – работилници, въжена градина, стрелба с лък, каякинг и др.

За възрастните са предвидени йога сесии и разнообразни духовни практики, както и отворен форум, с изключително разнообразна програма – лекции, които покриват теми от устойчиво развитие, през ведическо учение, до това как да развиеш успешен и устойчив бизнес благодарение на креативно съдържание в ТикТок.

 

 

 

 

Източник : / https://www.dnevnik.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!