29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

9 август е Световният ден на любителите на книгата

Poetry book under tree and blurs of summer sunset background
Понякога книгите не ни намират, докато не настъпи подходящо време. – Габриел Зевин

9 август е Световният ден на любителите на книгата. Всяка година на тази дата чрез различни инициативи множество държави по света насърчават любовта към четенето.

Книгите са нашият маршрут към непознати земи и вълнуващи емоции, към изчезнали и бъдещи светове, към древни знания и нови открития, към вечното знание на предците ни. Всяка прочетена книга оставя следа в живота и съзнанието ни, обогатява ни и развива ума и душата ни, пише БГНЕС.

У нас по-популярни от днешния празник са Световният ден на книгата и авторското право и Международният ден на детската книга, които са съответно на датите 23 април и 2 април.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!