08 август 2022
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Областният управител насрочи консултации за състава на РИК Пазарджик

oblastna uprava pazardzhik

Пазарджик. Във връзка с изготвяне на предложение за назначаване на Районна избирателна комисия Пазарджик (РИК) за организиране и провеждане на насрочените на 02 октомври 2022г. избори за народни представители в 13-ти МИР – Пазарджик, областният управител на Пазарджик  Андрей Гечев издаде заповед, с която насрочи консултации между политическите партии и коалиции.

Консултациите ще се проведат на 7 август 2022 г. /неделя/, от 11,30 часа, в  Приемна зала на Областна администрация Пазарджик, ет. 1.

Те са публични и ще бъдат излъчвани на живо във фейсбук страницата на Областна администрация Пазарджик. Поканени за участие в консултациите са представляващите (или упълномощени от тях лица) парламентарно представените партии и коалиции – коалиция „ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА“, коалиция „ГЕРБ-СДС“, ПП „ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ“, коалиция „БСП за БЪЛГАРИЯ“, ПП „ИМА ТАКЪВ НАРОД“, коалиция „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – ОБЕДИНЕНИЕ“ и ПП „ВЪЗРАЖДАНЕ“.

Участващите в консултациите представляващи политически партии и коалиции или упълномощените от тях следва да представят до 10,00 часа на 07 август 2022 г. (неделя) в деловодството на Областна администрация Пазарджик своите писмени предложения по състава на РИК-Пазарджик и всички останали документи, посочени в Изборния кодекс и решенията на ЦИК относно реда и условията за провеждане на консултациите.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!