28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Започва се- Песен синор няма, хоро не старее…

folk muzika

Пещера. С конкурсна програма от 9:00 часа на сцената на „Широката поляна“ в с. Свети Константин ще започне шестото издание на Национален фолклорен събор „Свети Константин 2022“. Тя ще продължи до 11:00 ч., когато е предвидено официалното откриване.

До 18:00ч. ще продължи конкурсната програма, в която майсторство в песен и хоровод ще мерят индивидуални изпълнители и състави от страната. Веднага след това, на сцената ще пее Николай Учкунов. Музикален поздрав за присъстващите ще отправи гайдарски състав „Войводите“.

В 19:30 ч. ще се състои награждаване на лауреатите от първия ден на конкурсната програма. Виевската фолкларна група ще пее до 21:30 часа. Кметът на Община Пещера Йордан Младенов ще запали традиционния летен огън, за да бъде дадено началото на летния сезон за вилното селище.

В 22:00 часа ще пее певицата Валя. В концерта ще вземе участие и танцова формация.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!