20 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Ангелов и Гаджев 4-ти в рали „Сибиу“

Raqlly Sibiu 2022 megaport (2)

Българските рали шампиони Мирослав Ангелов и Георги Гаджев (Skoda Fabia Rally2 Evo) се класираха на 4-то място в рали „Сибиу“, кръг от румънския шампионат. Тандемът на „Мегапорт Рейсинг“ е на 6,52 сек зад победителите Симоне Темпестини и Иту Сергиу, също с Skoda Fabia R5. Втори на 4,39 мин е Богдан Маришка, а трети Андрей Гиртофан, двамата с Skoda Fabia R5. До финала стигнаха 9 автомобила от клас R5, от общо 37 завършили, които оцеляха на макадамовото трасе и 10 етапа с обща дължина 132,79 км и 71,75 км за втория състезателен ден.

След първия състезателен ден Ангелов и Гаджев се движеха на 6-а позиция във временното класиране на 3,06 мин.

„В края на първия ден вчера на нощния етап имаше много прах и не успях да бъда уверен напълно в записките, а пътят не се виждаше. Направихме само две минавания на опознаването, защото спукахме гума и загубихме време. Както и в състезателния етап на тъмно. Също така имахме ограничен избор на гуми за това състезания, защото не бяхме сигурни в макадамовата програма за годината поради очакванията да караме на асфалт в България.

В последните етапи бяхме с по-твърди гуми от това, което искахме, реално нямахме средната по твърдост смес. Имахме доста премеждия в състезанието, както и ударена броня, късмет е, че не отнесохме дървото. Без опит мисля, че се справихме много добре. Много съм доволен от резултата за отбора и работата. Определено макадамът ми допада. Във вторник със съдействието на екипажи от Румъния направихме организиран тест на 40 км от Сибиу и навъртяхме около 50 км, за да изпробваме настройки и гуми“, коментира Мирослав Ангелов след финала.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!