20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Ангелов и Гаджев са втори след първия ден на рали „Стари Столици“ 2021

angelov gadzhev shumen 2021

Днес предстоят 5 състезателни отсечки с обща дължина 49 км.

[dropcap]П[/dropcap]ещера- Шумен. Пилотите на „Мегапорт Рейсинг“ Мирослав Ангелов и Георги Гаджев с Skoda Fabia R5 Rally 2 Evo са на второ място във временното класиране след първия състезателен ден на рали „Стари Столици“, последен кръг от сезон 2021 г. в шампионата. Начело на класирането е Мартин Сурилов и Здравко Здравков с Mitsubishi Lancer Evo 9 с 48,1 сек преднина след четирите отсечки за деня. Трети в състезанието са вторите във временното класиране за шампионата Георги Василев и Стефан Добрев с Mitsubishi Lancer Evo 9 на 1,48 мин зад лидера, а четвърти са Антон Титов и Динко Георгиев с Skoda Fabia R5 Rally 2 на 2,32 мин изоставане.

Ангелов и Гаджев пристигнаха в Шумен като водачи във временното класиране за рали шампионата след победата в рали „Сърбия“ и стратегията на отбора е фокусирана около титлата.

„В първите етапи карахме без никакъв риск в това променливо време и мокър асфалт. След това дойде мъглата. Имаме много какво да губим и този сезон вече имахме технически проблеми в Сливен, в резултат на които догонвахме дълго време. Затова стратегията ни днес, както и утре, е минимален риск и поглед към нова титла в рали шампионата. На последния етап дадохме повече газ. През неделния ден ще се забавляваме по интересните отсечки около Шумен“, коментира Мирослав Ангелов след края на първия състезателен ден.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!