24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Пещерски ученици се представиха блестящо на националното състезание по английски език „Longman Competition“.

uchenici p r slaveykov

Пещера. Отлично представяне на учениците от училище „П.Р. Славейков“ в националното състезание по английски език „Longman Competition“.

В надпреварата през месец май взеха участие 24 ученици, които бяха разделени в две нива PTE Young Learners: Firstwords и Springboard. С гордост обявяваме, че Фани Кавлакова от пети клас и Мариана Костова от седми са сред финалистите с максимален брой точки 80.
Останалите участници също се представиха отлично и постигнаха високи резултати. Всички получиха между 60 и 80 точки, при максимален брой 80.
Училищния екип поздравява участниците и госпожа Кавлакова и пожелава успех на финалистите в последния кръг от състезанието в гр. Пловдив!
Пенка Христоскова

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!