16 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Мажоретките на Пещера ще участват в „Слънчева Бесапара“

mazhoretki peshtera..

На 27 и 28 май 2022г. в град Пазарджик ще се проведе XI-то издание на фестивали на мажоретните състави „Слънчева Бесапара“. Фестивалът е най-големият форум от този род в България и на него престижно жури ще оценява постиженията на всички мажоретни състави.

Град Пещера ще бъде представен от Мажоретен състав „Перистера“ към ЦПЛР-ОДК Пещера.

В престижната надпревара мажоретките от Мажоретен състав „Перистера“ ще се състезават в две категории. В първата категория формации до 14 години ще вземат участие 16 момичета от състава.

Във втора категория малка група до 14 години Мажоретен състав „Перистера“ ще бъде представен от 7 момичета. Информация от Ваня Александрова – треньор по спортни танци и ръководител на състава.

Тази година във феста ще се включат мажоретки от 6 града, разпределени в четири възрастови групи. Те ще се състезават  в три категории: 100 метра марш-парад с батони, композиция с батон и композиция с пом-пони на сцена.

Освен за 1-во, 2-ро и 3-то място мажоретните състави ще се борят и за специалните награди за най-малка мажоретка; оригинална хореография;  визия;  специалната награда на Общински детски комплекс – Пазарджик и най – голямата  награда – Приз  „Слънчева Бесапара’“.

Откриването на Мажоретния фестивал е от 17.30 часа пред Община Пазарджик на 27 май. На 28 май от 10.00 часа състезанието ще продължи в спортна зала „Васил Левски”.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!