26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков15:53, 26 май 20221min

Криминална хроника

policia

Ракитово. Млад мъж от Ракитово е задържан заради хулиганства проява. Вчера следобед служители от участъка в Ракитово и РУ-Велинград получили сигнал за пострадало дете. Оказало се, че две непълнолетни момичета се разхождали по една от улиците на Ракитово. Покрай тях минал млад мъж, който без всякаква причина ударил едното от децата в областта на тила. На метри след това той бил спрян от случаен минувач, който подал сигнал в полицията. Детето е прегледано от лекар във ФСМП-Ракитово и освободено за домашно лечение. Нападателят, който се оказал 29-годишен местен жител е задържан в ареста за срок от 24 часа. По случая се води преписка.

Панагюрище. Бързо производство и преписка са образувани спрямо двама водачи през изминалото денонощие. Снощи на улица в Панагюрище автопатрул извършил проверка на лек автомобил „Форд“. Водачът му бил 41-годишен мъж от видинското село Бела Рада. След тест с дрегер уредът отчел 1.31 промила концентрация на алкохол. Той е задържан за срок от 24 часа, а спрямо него се води бързо производство.

Ветрен. На улица във Ветрен септемврийски полицаи проверили 17-годишен тийнейджър от същия град. Оказало се, че освен неправоспособен той шофира по улиците мотопед без регистрационна табела. По случая е образувана преписка и са съставени актове по Закона за движението по пътищата.

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!