20 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Куп отличия за талантите на ЦПЛР-ОДК Пещера

cplr odk konkurs sf.

Пещера- софия. Отлично представяне в разделите народно пеене и народни танци отбелязаха талантите на ЦПЛР-ОДК Пещера.

Пещерските творци взеха участие в  Международният детски фестивал на изкуствата „Млади таланти”, който се провежда от 16 -до 21 май 2022 г. в столицата. В него могат да участват деца и младежи до 19 години от музикални, театрални, танцови формации, школи по изобразително и приложно изкуство, фото клубове, литературни студиа, групи и състави от всички видове образователни институции, читалища и други.

 

Явихме се със формация ДВФ Шарения, ДТС Здравец и индивидуални изпълнители , които получиха статуетки и медали за отлична участие в Международен детски фестивал „Млади таланти” 2022 организиран от Националният дворец на децата – София със съдействието на МОН.

Това съобщи за Peshteraprim Руса Каврошилова – директор на културната институция в Пещера.

Тя поясни, че „фестивалът няма конкурсен характер и предоставя широка палитра от възможности за изява“. Ръководители на съставите са Здравко Мандаджиев и Борис Генчев.

 

Снимки : личен архив

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!