19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:24, 25 февруари 20211min

Ползотворен творчески ден за децата от ЦПЛР-ОДК Пещера

4

[dropcap]П[/dropcap]ещера. „Децата от „Ресурсно направление“ и децата от направление „Изкуства“, заедно и с общи усилия, ръчно изработиха картички по повод предстоящите мартенски празници.“, каза за Peshtera prim именития народен певец Здравко Мандаджиев.

Творческият ден премина много цветно и с добро настроение, малчуганите проявиха завидни творчески умения и с различни техники претвориха усещането си от приближаващата пролет, допълни Мандаджиев.
Директорът на институцията  Руса Каврошилова е поздравила всички деца и целият преподавателски колектив на ЦПЛР-ОДК Пещера за съвместната дейност и постигнатите красиви резултати.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!