26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

ОП „ЧПОИ“ продължава зимното почистване на Пещера

zima put snegorin

Пещера. Започналият в неделния ден снеговалеж над града се очаква да продължи до 10:00 ч. днес-понеделник.  Служители на Общинската фирма ангажирана с поддържането на пътищата през зимния сезон, са на 24-часов режим на работа и са на терен, каза за Peshteraprim Георги Смилянов- шеф на ОП „ЧПОИ“.

Приоритетно се чистят главните пътни артерии. Премахва се снежната покривка пред училища, здравни служби, общински и обществени сгради, мостове. Смилянов декларира, че разполагат с необходимите количество пясък, сол, луга, айсмелт, както и специализирана техника за почистване на пътните настилки.

„Продължаваме работа в целия град с особено внимание към входно-изходните артерии“, каза Смилянов. Пътната отсечка към с. Свети Константин е почистена. „Там движението на автомобили трябва да се осъществява при зимни условия, като се обръща специално внимание по усойните места от пътното платно. Нека водачите спазват дистанция при движение“, призова Георги Смилянов.

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!