03 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Нова акция на полицията в страната

police...

От 25 февруари до 6 март са планирани действия за подобряване надвижението по пътищата.

Операцията е планирана след анализ на данните от началото на годината за пътнотранспортния травматизъм. За времето на операцията ще бъде засилен контролът за недопускане на управление на моторни превозни средства от неправоспособни водачи и такива, употребили алкохол или упойващи вещества, ще се следи и спазването на скоростните режими.

Успоредно с това екипите ще засилят проверките си и над водачите на двуколесни моторни превозни средства.

В операцията, освен служители на Пътна, ще се включат и техни колеги от Охранителна полиция, които ще имат засилено присъствие в малките населени места.

Там екипите ще следят основно за недопускане на управление на МПС от неправоспособни водачи и такива, употребили алкохол или наркотични вещества. Дните на операцията съвпадат и с Националния празник.

Поради тази причина традиционно ще има засилено полицейско присъствие с цел подпомагане на трафика на входно-изходните артерии на големите градове.

 

 

 

 

 

Източник : / https://dariknews.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!