18 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

50 години Златна сватба празнуват 39 двойки от Пещера

zlatna svatba

Пещера. 14-ти февруари мина под знака на Златната сватба. 39 двойки, започнали съвместния си път преди 50 години, ще отбелжат юбилея в Пещера, Радилово и К. Димитриево. Празникът бе организиран от община Пещера и отново припомни по своеобразен начин първите мигове от съвместния живот на семействата.

И тази година организаторите се съобразиха с противоепидемичните мерки. Масов празник нямаше, но зам.-кмета Гълъбина Карамитрева обиколи по домовете поименно всички, които празнуват своя Ден на влюбените.

От името на кмета на Община Пещера Йордан Младенов дамите получиха по една роза, а кавалерите по едно златно сърце, което да им напомня за днешния ден и за причината, която ги е извела до златната сватба. И шампанско за да бъде празникът истински.

Честит Празник и за много години!


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!