25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Гимназията отбеляза Деня на влюбените

su_sv_kl_ohridski

Пещера. По традиция Ученическият съвет в СУ „Св. Кл. Охридски“ изгради кът със специална кутия, в която всеки можеше да сложи своето пожелание до любим човек. Някои ученици го направиха още в междучасията на първия ден, други пуснаха поздравите си тайно, без никой да ги забележи. Но кутията се препълни и отвори много работа на членовете на УС да сортират валентинките.

Снимка : личен архив

Най-много пожелания получиха осмокласниците. Явно те са еднакво добри и в любовта, и в учението. Имаше и валентинки и за учителите, като най-много бяха отправени към Петя Георгиева (ах, този XI клас!), Христина Хаджиева и Анастасия Мераклиева.

Снимка : личен архив

Освен традиционните поздрави (в които е написано името и на получателя, и на подателя), имаше и анонимни („От тайния обожател“), както и хумористично оцветени („От мен за мен“).

Тази инициатива за пореден път оцвети дните на Гимназията и показа креативността на нейните ученици.

 

Валентин Стоянов

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!