20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Гришо излиза в полуфинала срещу Креси

grigor dimitrov

Първата ни ракета Григор Димитров излиза за полуфинала си от турнира „Мелбърн Съмър Сет“ срещу Максим Креси от САЩ в събота сутрин, отреди програмата за надпреварата. Срещата ще се изиграе на 8-и януари (събота) след 05:30 часа българско време и ще може да я гледате на живо по MAX Sport 2.

Българинът ще се изправи срещу 112-ия в света американец за първи път в кариерата си. Григор стигна до последните четири в съревнованието след две трудни победи над аржентинеца Факундо Банис и Ботик ван де Зандсхулп от Нидерландия. Креси от своя страна се справи с трима опонента – Ринки Хиджиката, Райли Опелка и Хауме Мунар.

Победителят от сблъсъка ще спори на финала със спечелилия срещата между първия в схемата Рафаел Надал и Емил Руусувуори от Финландия, които излизат на корта не преди 11:30 часа българско време.

 

 

 

Източник : / https://gong.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!