29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Снегът затвори пътя от Равногор към Атолука

put

Равногор. До метър и половина преспи е навял вятърът по пътя от Равногор към Атолука, разказаха постоянно пребиваващите в летовището собственици на хотел „Атолука“. Към момента предвижването и в самия курорт е доста трудно, ако нямате шейна. Възможно е пътят да бъде почистен днес или утре, но тъй като в момента там има твърде малко хора, това не е приоритет, коментират в Равногор.

Снегът заваля още на 14 декември, но не се топил и върху него постоянно се трупа нов. В курорта Атолука в момента има не повече от десет души. Тъй като не за първи път снегът изолира Атолука от останалия свят, всички постоянно живеещи там са запасени с храна и дърва за огрев.

 

 

Източник : / https://pzdnes.com


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!