02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков11:33, 9 декември 20211min

ЦСКА София и Лудогорец приключват участието си в Европа днес

futbol

Отборите на ЦСКА София и Лудогорец ще изиграят последните си мачове в европейските клубни турнири тази вечер. От 19:45 часа „червените“ посрещат италианския Рома на Националния стадион „Васил Левски“ в двубой от груповата фаза на Лигата на конференциите, а от 22:00 часа българският шампион е домакин на датския Мидтиланд в заключителната си среща от Лига Европа.

ЦСКА София има само една точка от досегашните си пет мача в групата и ще се опита да завърши по позитивен начин. „Ние почти нямахме време да работим примерно едноседмичен цикъл, където да имаме спокойствието и времето да тренираме по отделни компоненти от играта. Хитростта на терена идва от индивидуалните качества на футболистите. За нас отсъствието на Кери и Варела е сериозен игрови проблем. Имаме опции и вярвам, че ще се справим по-добре, отколкото в Рим“, заяви треньорът на „армейците“ Стойчо Младенов.

Лудогорец също е с една точка и ще търси успех срещу Мидтиланд. „Мачът с Мидтиланд е за престиж. Само една точка имаме, което не отговаря на нашите амбиции. Целта ни сега е да завършим кампанията с победа. Досега в двубоите от Лига Европа, които изиграхме, само Брага ни надигра. Звезда ни би два пъти, но не бяхме надиграни от тях. Искам срещу Мидтиланд да реализираме головите положения, които създадем“, каза наставникът на „орлите“ Станислав Генчев.

Ще успеят ли Кирил Десподов (вляво) и Лудогорец да завършат с победа в Европа?

Ще успеят ли Кирил Десподов (вляво) и Лудогорец да завършат с победа в Европа?
Източник : / https://bnr.bg

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!