11 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков13:13, 8 декември 20211min

Криминална хроника

us police cars

Белово. Двама са задържани по време на акция проведена от служители на РУ-Септември. Вчера екипи от районното управление в Септември извършили проверки в жилища, намиращи се на територията на беловското село Мененкьово.

В хода на полицейските действия в къщата на 41-годишен мъж от селото били открити два металдетектора и два метални пръстена притежаващи белезите на културно-исторически ценности. В къщата на негов 48-годишен съселянин полицаите намерили метален християнски кръст. Открити са и нелегален казан за изваряване на ракия и 45 литра алкохол без бандерол.

Двамата са задържани в ареста на РУ-Септември за срок от 24 часа. Спрямо тях се водят досъдебни производства.

Велинград. В РУ-Велинград бил получен сигнал от 39-годишен жител на курорта. Той съобщил, че от заведението му липсват две тонколони. В резултат на предприетото разследване скоро било установено, че автор на посегателството е  37-годишен жител на велинградския квартал „Анезица“. У него били открити откраднатите вещи.

Панагюрище. Вчера апаш задигнал сумата от 590 лева, собственост на 53-годишна жена от Панагюрище. Парите били оставени в помещение за отдих, намиращо се в частна фирма. В резултат на разследването „по горещи следи“ се оказало, че извършителят е 23-годишен мъж от Стрелча. Парите били предадени доброволно от него. И по двата случая се водят досъдебни производства.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!