20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков13:23, 8 декември 20211min

ЛРС-Пазарджик – Последно зарибяване за годината

lrs- pazardzhik

Пазарджик. Членовете на ЛРС „Сокол 1893“ в Пазарджик извършиха по­редното и последно за тази година зарибяване на стопанисва­ните от тях баластиери край селата Звъничево и Динката. Те пуснаха 1 тон шаранчета с тегло по 200-300 г. Със 700 кг бе за­рибен водоемът край Звъничево, а с 300 кг – този край Динката.

Средствата са осигурени от сдружението и по Националната програма за обогатяване на рибните запаси, а 100 кг са даре­ние от собственика на фирма „Радика“ Данаил Насков.

Най-активни участници в това зарибяване бяха ръководителят на сдружението Илия Долев, специалистът по лова Костадин Бързаков, Андон Андонов, Васил Иванов и др. Риболовците от сдружението са уверени, че заради богатата хранителна база във водоемите още следващата есен рибките ще са надхвър­лили килограм.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!