20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Сестри Стоеви ще играят за първо място сред осемте най-добри по бадминтон

badminton

Пазарджик. Успешен завършек на 2021 година за сестри Стоеви, констатира електронното издание pzdnes.com .Състезателките на “Бадминтон-скуош клуб Пазарджик” Стефани и Габриела се класираха за финалния турнир на осемте най-добри HSBC BWF World Tour Finals, който ще се състои от първи до пети декември в Бали, Индонезия.

Престижното състезание е  с награден фонд 1 500 000 $, което е поредното признание и отлично класиране за тях. След това момичетата заминават за Уелва, Испания, където от 12 до 17 декември ще участват на Световното лично първенство.

Стефани и Габриела Стоеви
Снимка: Архив

Габриела Стоева е българска бадминтонистка играеща по двойки със сестра си Стефани Стоева. Стефани Стоева е родена на 23 септември 1995г. Играе по двойки със сестра си Габриела Стоева. Сестрите имат няколко титли, включително златен медал от Европейските игри през 2015. Най-високата позиция на двете сестри в световната ранглиста на бадминтона за жени по двойки е 12-а, достигната през ноември 2015 г. 

Участнички на Летните Олимпийски игри в Токио (2020).

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!