29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Дичо и новата му песен

dicho

„Сякаш вятърът рисува в твоите очи.

Една надежда ще преплува малките сълзи…

Ти летиш! Небето прегърни…“

Дичо, известен от групите D2, VO.X.X., както и със соловата си кариера през последните години, ни връща към прекрасните летни дни. Прави го с „Летиш“ – неговата нова песен, посветена на най-обикновени човешки ценности – семейството, времето, което отделяме за любимите си хора. И, разбира се – красивото българско лято, което, от една страна означава спокойни мигове на плажа, а от друга – концертни сцени на открито и емоционални срещи с публиката, така насъщни за всеки артист и толкова редки през последните две години. Автор на текста е Кристиян Гьошев, а музиката и аранжиментът са написани в съавторство от Петър Рангелов и Дичо Христов. Видеото към „Летиш“ е заснето в района на Созопол, както и на къмпинг „Градина“, където Дичо и семейството му живеят през лятото. Ще го видите, излегнал се на хамак, с любимата китара в ръка, както и заобиколен от съпругата си и двете им малки дъщери.

Песента е едно от новите предложения в седмичната класация за българска поп и рок музика ТОП 20 на БНР.

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!